About

BOXLESSBOOTHS.COM
BOXLESSBOOTHS.COM

Jeg er Maria Villmones Bondeson, opprinnelig engelsklærer og oversetter, men også matskribent, stylist og fotograf.

Marias Salt & Søtt ble startet i 2010, og bloggen har helt siden da gitt meg mye glede. Den har også utviklet seg fra å være en slags dokumentasjon på hobbyen min til å bli et mer seriøst prosjekt; et prosjekt som har ført meg nye veier hva gjelder spennende opplevelser, kontakter og oppdrag.

Oppdragsgivere har vært alt fra boligmagasinet Boligdrøm, Opplysningskontoret for brød og korn og Coop Extra, og jeg har også gjort skrive- og oversettingsarbeid for den kjente bakebloggeren Manuela fra Passion4Baking. Jeg sto for mye av tekstproduksjonen i boken Manuelas romantiske drøm (Cappelen Damm, 2014), og jobbet også med teksten til Manuelas bakebibel (Gyldendal, 2015). Høsten 2016 kom Hakkebakkeskogens Bakebok ut på Cappelen Damm, en bakebok for barn hvor jeg har utviklet oppskriftene og tatt alle matbildene. Årets høydepunkt var å skrive og ta bilder for Delicious magazine, et av Englands største matmagasiner.

Marias Salt & Søtt er et matblogg med mat som jeg lager, spiser og serverer. Her vil du finne alt fra middagsretter og salater til desserter og andre søtsaker; alt fra “superfood” til de syndigste sjokoladekaker. Jeg er av den oppfatning at det er med kosthold som med alt annet i livet: det viktigste er at man holder en viss balanse.

Har du spørsmål, forslag eller kommentarer? Er du interessert i et samarbeid, eller ønsker du å annonsere på bloggen? Send meg gjerne en mail: maria@ordsomsmaker.no

Takk for at du tar turen innom, håper du finner noe som frister!

– Maria