About

(Foto: Manuela Kjeilen)


Marias Salt & Søtt er lagt på is inntil videre, men oppskriftene ligger her så lenge det fortsatt er noen som bruker dem. 🙂

————————————————————–

Jeg er Maria, engelsklærer og oversetter, men også matskribent, stylist og fotograf.

Marias Salt & Søtt ble startet i 2010, og bloggen har helt siden da gitt meg mye glede. Den utviklet seg fra å være en slags dokumentasjon på hobbyen min til å bli et mer seriøst prosjekt; et prosjekt som har ført meg nye veier hva gjelder spennende opplevelser, kontakter og oppdrag.

Oppdragsgivere har vært alt fra boligmagasinet Boligdrøm, Opplysningskontoret for brød og korn og Coop Extra, og jeg har også gjort skrive- og oversettingsarbeid for Manuela fra Passion4Baking. Jeg sto for mye av tekstproduksjonen i boken Manuelas romantiske drøm (Cappelen Damm, 2014), og jobbet også med teksten til Manuelas bakebibel (Gyldendal, 2015). Høsten 2016 kom Hakkebakkeskogens Bakebok ut på Cappelen Damm, en bakebok for barn hvor jeg har utviklet oppskriftene og tatt alle matbildene. Jeg har også skrevet og fotografert for Delicious magazine, et av Englands største matmagasiner.

Send meg gjerne en mail hvis du har spørsmål eller kommentarer: mariavillmones @hotmail.com.

Takk for at du tar turen innom, håper du finner noe som frister!

– Maria