Bakebok, adventskalender og kinobilletter give-away!

F70A2450

I forbindelse med lanseringen av Hakkebakkeskogens bakebok, som jeg har vært med på å lage, og den nye animasjonsfilmen om Dyrene i Hakkebakkeskogen, har jeg fått lov til å dele ut både bøker, kinobilletter og adventskalendre til mine lesere.

Helt siden jeg var liten har jeg vært stor fan av Hakkebakkeskogen. På bildet under ser du meg, ca. anno 1981. Med tommelen godt plassert i munnen og Klatremus hørespill på øret, fulgte jeg med i boka. Det var kosestunda si, det!

Maria hører på Hakkebakkeskogen_ca anno 1981

I dagens give-away er premien Hakkebakkeskogens Bakebok, adventskalender og 4 kinobilletter til Dyrene i Hakkebakkeskogen. Den sprett nye animasjonsfilmen om de kjente dyrene har premiere 1. juledag.

  1. premie: Hakkebakkeskogens Bakebok, adventskalender og 4 kinobilletter
  2. premie: Hakkebakkeskogens adventskalender
  3. premie: Hakkebakkeskogens adventskalender

Har du lyst til å vinne? Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på give-away-posten på Marias salt og søtts facebookside, hvor du sier hvilket av dyrene som er din favoritt. Du finner facebooksiden her. Vinneren trekkes allerede i morgen, så her gjelder det å være rask…

I mellomtiden kan du jo se filmtraileren HER:

Masse lykke til!

P.S. Det kommer flere Hakkebakkeskogen give-aways! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *