Dessert, frokost eller mellommåltid på 1-2-3!

(Scroll for English.)

Fruktdessert_5

Denne er så enkel å lage at den nesten ikke kan kalles en oppskrift, dessuten kan den nytes som både dessert, frokost eller mellommåltid… De to glassene på bildet ble laget av restemat fra kjøleskapet – en overmoden kiwi, to stk jordbær som hadde sett sine beste dager, yoghurt med vanilje som gikk ut på dato samme dag, og noen kjeksrester fra en ostekake jeg laget i påsken. Restemat på sitt beste!

Du trenger:

  • Kjeks, f.eks. Bixit eller Digestive (eller bruk kakerester eller cookies)
  • Yoghurt (jeg brukte yoghurt med vanilje)
  • Oppskåret frukt eller bær

Knus kjeks (eller smuldre kakesmuler) og ha oppi glass eller skåler. Fordel yoghurt over kjekssmulene og topp med bær og/eller oppskåret frukt.

Ta-dah!

P.S. Klikk gjerne “liker” hvis du synes innlegget er fristende 🙂

Fruktdessert_1

ENGLISH

You’ll need: 

  • biscuits of your choice (or leftover cake)
  • yogurt (I used vanilla)
  • chopped fruit and/or berries

Crumble biscuits into glasses or small bowls, dollop some yogurt over the crumbles and top with berries or chopped fruit.

That’s it – enjoy for dessert, breakfast or as a snack!

Write a comment

Your email address will not be published.