(Scroll for English.)

Denne er så enkel å lage at den nesten ikke kan kalles en oppskrift, dessuten kan den nytes som både dessert, frokost eller mellommåltid… De to glassene på bildet ble laget av restemat fra kjøleskapet – en overmoden kiwi, to stk jordbær som hadde sett sine beste dager, yoghurt med vanilje som gikk ut på dato samme dag, og noen kjeksrester fra en ostekake jeg laget i påsken. Restemat på sitt beste!
Du trenger:
- Kjeks, f.eks. Bixit eller Digestive (eller bruk kakerester eller cookies)
- Yoghurt (jeg brukte yoghurt med vanilje)
- Oppskåret frukt eller bær
Knus kjeks (eller smuldre kakesmuler) og ha oppi glass eller skåler. Fordel yoghurt over kjekssmulene og topp med bær og/eller oppskåret frukt.
Ta-dah!
P.S. Klikk gjerne “liker” hvis du synes innlegget er fristende 🙂

ENGLISH
You’ll need:
- biscuits of your choice (or leftover cake)
- yogurt (I used vanilla)
- chopped fruit and/or berries
Crumble biscuits into glasses or small bowls, dollop some yogurt over the crumbles and top with berries or chopped fruit.
That’s it – enjoy for dessert, breakfast or as a snack!