Du trenger:
(ca 2 porsjoner)
100 g store havregryn
3/4 dl melk
2 dl yoghurt naturell (eller vanilje)
100 g jordbær, i biter
Til servering: en liten håndfull solsikkefrø
jordbær og/eller blåbær, mangoterninger, bananbiter eller annen oppskåret frukt Ha havregrynene i en bolle. Rør inn melk og yoghurt, tilsett jordbær i biter og bland sammen.
Dekk til bollen og sett den i kjøleskapet, enten i et kvarter/halvtime, eller over natten. (Du kan gjerne gjøre dette før du går i dusjen om morgenen, når du er ferdig påkledd er müslien spiseklar.)
Rør i müslien og fordel i to skåler, fordel ekstra bær/oppskåret frukt over toppen og dryss på solsikkefrø. |
I love Bircher muesli. Must start making it again!
Musli er veldig godt 🙂
Høres ut som noe jeg må prøve 😀
Hmmm, dette hørtes ikke dumt ut! Prøver å holde meg unna brød, så dette kan være en fin avløser for rugsprø:)
God helg, Maria!