![]() |
Kombinasjonen av at jeg snublet forbi denne bloggen og så disse kaninbollene, og det at jeg må være innendørs så langt i påsken pga. sykt barn, gjorde at her ble det baking. Igjen. Bollene er kjempeenkle å lage, og har du «hjelpsomme» barn i hus så kan de jo få bli med på moroa. Bruk en vanlig bolleoppskrift, helst en med litt smør i, du kan f.eks bruke denne. I tillegg trenger du litt ekstra smør, kanel og sukker. Hev deigen en god time på et lunt sted (til den er minst dobbelt så stor) og del den deretter opp i bolleemner. Trill ut «pølser» og legg dem i en «U»: |
![]() |
Snurr deretter endene sammen på denne måten for å lage «ørene», før du lager en liten kule som «kaninhale», putt den oppi løkken: |
![]() |
Stekes på 210 C i ca 12-15 minutter til de har fått en gyllen farge, steketid avhenger av størrelsen på «kaninene» dine. |
![]() |
Kaffe i solveggen, anyone!? |
Så fine!
kjempe fine 🙂
God påske 🙂
Så flotte de ble! Takk for linking og god påske!
Takk alle sammen! Og takk for inspirasjon, Reminiscence 🙂