Vinterfavoritter på middagsbordet

Her er noen av mine middagsfavoritter for denne kalde årstiden, jeg trenger krydder, karbohydrater og varme for å holde motet oppe i vinterkulda! På bildet over ser du Krydret fiskegryte, på bordet etter 15 minutters innsats på kjøkkenet!

Her har vi Verdens enkleste lasagne, kun ÉN kasserolle å vaske opp:

Denne Middelhavsgryten gjør også susen i en gusten vinterkropp:
Til helgemiddagen kan jeg anbefale Rødvinsrisotto med kylling og sprø Parmaskinke:

Man får også varme i kropp og sjel etter en bolle med Pasta all’ Amatriciana:

Eller drøm deg bort til fjerne (varmere!) strøk med denne Aromatiske lammepilaffen:

Håper du fikk noen middagstips her, dette var i hvertfall noen av mine vinterfavoritter…

Mens jeg venter på vårsola nyter jeg synet av fargerike tulipaner 🙂

2 Comments

  1. Masse godsaker 🙂 Synes også det er deilig med litt ekstra krydrede retter nå – kanskje som en avreaksjon på all den norske julematen jeg har fått i meg i løpet av desember?

    God søndag!

  2. Hei Cecilie, tror du har et poeng der – etter så mye “salt og pepper-mat” er det utrolig deilig med litt “skikkelig” spice 🙂

Write a comment

Your email address will not be published.