![]() |
Det finnes mange versjoner av gresk salat, men dette er framgangsmåten og ingrediensene jeg bruker. Jeg ble inspirert av Nigella Lawson som drysser litt sukker og salt på tomatene for å få fram mest mulig smak, det kan jo trenges her oppe i nord hvor tomatene ikke er modnet i middelhavssolen. Mengdene er ikke angitt under, rett og slett av den grunn at her tar man mest av det man liker best 🙂 Du trenger: rødløk tørket oregano rødvinseddik olivenolje modne tomater noen klyper sukker Maldonsalt/flaksalt romanosalat, vasket og tørket svarte oliven uten stein fetaost Skjær rødløk i tynne skiver og ha den i en liten bolle, dryss over litt tørlet oregano og hell over litt rødvinseddik og olivenolje. Dekk til med plastfolie og la det trekke i 1-2 timer. |
Min favoritsallad, ofta blir jag inte mätt om jag bara äter en sallad men en grekisk sallad klarar också det.
Linda
Helt enig, i hvertfall om man har rikelig med feta 🙂