Salat av fersken, mozzarella og Parmaskinke(Peach, mozzarella and Parma ham salad)

Dette er en lekker sommersalat, den passer fint både som tilbehør eller som en rett i seg selv. Den er også et vakkert tilskudd til buffetbordet 🙂
Jeg har ikke spesifisert noen mengder her, tilpass selv ettersom hvor mange du lager mat til, om salaten er en del av et større måltid, og etter din personlige smak.


A lovely salad for summer, and it works just as well as an accompaniment or as a dish in itself. It’s a beautiful addition to a buffet table, too.
I haven’t specified any amounts here, adjust to the number of people you are feeding, whether it’s part of a spread, and to your taste 🙂
Du trenger:
fersken
Parmaskinke (eller tilsvarende)
mozzarella
olivenolje
sherryeddik
basilikumblader


Fordel ferskenbiter utover et fat sammen med tynne skiver Parmaskinke, bryt/riv opp biter av mozzarella og legg disse også på fatet. Ringle over litt (bare litt!) dressing som du lager av halvparten sherryeddik og halvparten olivenolje. Servér!




You’ll need:
peaches
Parma ham (or similar)
mozzarella cheese
olive oil
sherry vinegar
fresh basil, leaves picked


Scatter peach slices over a platter with slices of Parma ham and torn pieces of mozzarella. Drizzle over a 50/50 mixture (just a little bit!) of sherry vinegar and olive oil before serving.

4 Comments

  1. Beautiful photos!

    // Anne
    lesquatresaisonsblog.blogspot.dk/

  2. Thank you very much, Anne 🙂

  3. Anonymous

    Ser godt ut ja 🙂 Dette skal jeg teste ut 🙂 Og flotte bilder 🙂

    Hilsen Nina

  4. Takk for det, Nina 🙂

Write a comment

Your email address will not be published.