![]() |
Du trenger: (2 personer) 2 ferske makrellfilet’er 1 ss vegetabilsk olje 1 ss soyasaus saft av 1/2 lime Grapefruktsalat: 1 stor blodgrapefrukt 2 vårløk, i tynne ringer 1/2 rød chilli, hakket frisk koriander, grovhakket Lag først salaten, mens du evt. fyrer opp grillen (eller varmer en stekepanne). Segmentér grapefrukten, hvis du er usikker på hvordan dette gjøres kan du se HER. (Poenget er at man ikke vil ha med de hvite hinnene som omgir hver «båt» i frukten.) |
![]() |
I like mackerel a lot too! And can imagine that the grapefruit cuts the the richness of it magnificently!
It does, Anna, it was perfect with the richness of the mackerel 🙂
Ser kjempegodt ut. Skal definitivt prøves ut etter at vi har dratt opp makrell på hytten :))
Hei Ida, håper dere drar opp masse makrell, dette er jo perfekt hyttemat siden den kan grilles utendørs 🙂
Maria
Gratulerer med juni! Så gøy at vi skal være «kalenderpiker» sammen 😉
Ditto, Anne Cathrine! Blir nok den eneste gangen jeg får være «kalenderpike».. 😉