Krydret fiskegryte

Jeg tror dette er den raskeste retten på bloggen så langt. Middagen står på bordet i løpet av 15 minutter, og jammen er den ikke sunn også. Du kan erstatte fisken med kyllingbiter om du foretrekker det, eller hvis det er kylling du har i kjøleskapet i dag, men da må du regne med litt lenger koketid hvis den er rå.
Du trenger:
(3-4 porsjoner)
olivenolje
1-2 fedd hvitløk, finhakket
1 ts malt kummen
1 ts malt paprikakrydder
chillipulver etter smak
400 g hakkede tomater (1 boks)
2 dl vann
1 rød paprika, i biter
ca 400-500 g hvit fisk uten skinn og ben, i munnfullstore biter
sitronbåter

Varm en liten skvett olivenolje i en kasserolle, ha i hvitløk og kryddere og stek i 1 minutt.
Tilsett hakkede tomater og vann, kok opp.
Ha i paprika og fiskebiter, kok på lav varme i 5 minutter eller til fisken er gjennomkokt.
Smak til med salt og pepper – ferdig!
Servér med sitronbåter til å klemme over, og evt. litt godt brød.

Write a comment

Your email address will not be published.