![]() |
Variasjon i matpakka er alltid velkomment, også i påskeuka! Enten om du er en av dem som må jobbe i helligdagene, eller om du skal på tur i fjellet, så fortjener man en godbit midt på dagen. Det eneste problemet med å ha en fristende matpakke i veska/sekken er at man kan bli sulten lenge før lunchtider… (Det vet jeg ingenting om, selvsagt…) Dette er en vegetarisk pita-lunch, men tilsett gjerne litt kyllingrester fra dagen før, litt bacon eller biffstrimler, for eksempel, og justér grønnsakene etter din smak. Du trenger: (2 porsjoner) 2 fullkorns pitabrød 1 kokt/bakt rødbete (Se framgangsmåte HER, eller kjøp ferdig varmebehandlede, vakuumpakkede rødbeter i grønnsaksdisken), revet 1 gulrot, revet 200 g kikerter på boks, skyllet og avrent håndfull spinatblader, grovhakket salt og pepper 1-2 ts harissa (spicy krydderpasta, jeg får tak i den på Meny, men du kan evt bruke en annen krydderblanding) 4 ss gresk yoghurt (eller yoghurt naturell) Bland sammen revet rødbete, gulrot, kikerter og spinat. Krydre med salt og pepper. |
![]() |
Maria they look so pretty! That’s not always easy with a sandwich I don’t think, then you’ve got the fact that these just seem to oooze ‘good for you’. Most importantly however they sound like they’re delicious – chickpeas are one of my favourites for anything:) Thank you for the idea:)
Thank you for your kind words, Coby! 🙂 Chickpeas are one of my favourites as well; so versatile, and so good for you!
Maria