Power-frokost

Begynner du å bli lei av frokosten din..? Her har du et supertriks. Denne power-frokosten kommer til å holde deg gående gjennom leveringsrunden i barnehage/skole/sfo og gjennom timer på jobb før du trenger å kjenne lunchsuget. Ingen «kokkelering» trengs her heller; denne kan du hive sammen mens du manøvrerer ungene, kler på deg og leter etter bilnøklene.. I hvert fall nesten ;-)(Er du generøs med frukt og bær her så får du i deg et par av de berømte 5-om-dagen også.)
Du trenger:
(mengde justerer du som det passer deg, noen er mindre sultne enn andre om morgenen)
Yoghurt (jeg liker vanilje her)
Hakkede nøtter (f.eks mandler og paranøtter)
Solsikkefrø og/eller gresskarfrø
Banan, i skiver
Blåbær
Bringebær

Legg yoghurten lagvis i en skål sammen med frukt, bær, nøtter og frø.
That’s it!
(Tips: ha en liten tupperwareboks i kjøleskapet med frø og hakkede nøtter i, så slipper du fram med kniven og skjærefjøla om morgenen. Skyll bær med en gang de kommer hjem fra butikken, la dem renne av/tørke seg litt på et kjøkkenhåndkle og ha i en boks i kjøleskapet. Klar til bruk!)

5 kommentarer

  1. That looks so wonderfully healthy Maria…..I really could go for that! 🙂

  2. Ser virkelig kjempegodt ut!!
    Skal prøves :))

  3. Thanks, Anna! Give it a go 😉

    Shabby chic – takk for det, håper du prøver 🙂

  4. Kjempe lekkert 🙂

  5. Takk for det, Nina!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *