Hurtig-cookies

Har du fortsatt noen julegaver igjen før du kan krysse av alle på lista? Her er mitt forslag; lag en «kit» som gjør at mottageren vil være kun minutter unna deilige, nystekte cookies! Pakk gjerne inn en fin bakebolle i tillegg 🙂 
 
Do you still have some Christmas gift shopping left? Here’s my suggestion; make a kit for the recipient and (s)he will be minutes away from delicious, freshly made cookies! Include a good looking mixing bowl as well to make the gift complete 🙂
Legg de tørre ingrediensene fra f.eks denne oppskriften lagvis i et glass, skru eller fest lokket godt og fest på en lapp hvor du skriver noe sånt som: «Ha 100 g mykt smør i en bolle, pisk til det er lyst og luftig. Pisk deretter inn 1 egg før du tømmer i de tørre ingrediensene fra glasset. Rør med en tresleiv el.l. til alt er godt blandet, lag så ca 16 klatter på et bakepapirkledd brett og stek i ovnen på 180 C i ca 18-20 minutter.»
 
Layer up the dry ingredients (from for instance this recipe) into a jar, put the lid on and include a note where you write something like this: «Put 100 grams butter into a bowl, beat until creamy, then add the egg and beat again. Tip in the ingredients from the jar, stir until combined, then make about 16 mounds and place on a lined baking tray. Bake in a 180 C oven for about 18-20 minutes.»

4 kommentarer

 1. Good idea Maria- and so pretty too.

  Merry Christmas sweetie to you and yours!
  Xx

 2. Thank you, and Merry Christmas to you and yours, Anna!
  Maria 🙂

 3. Så lurt! Det ser veldig lekkert ut!

 4. Takk for det, Ellen! Og god jul til deg og dine 😀
  Maria

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *