![]() |
Du trenger: (til ca 10-12 cake pops) ca 225 gram kakerester (f.eks fra denne Devil’s Food Cake) ca 150 gram glasur, Nugatti eller kremost ca 150 g Candy Melts eller Candy Dips (fåes hos kakeboksen.no) eller sjokolade 10-12 lollipop-pinner (fåes hos Kakeboksen.no) kakestrø/pynt Youll need: (about 10-12 cake pops) approx. 225 grams sponge cake approx. 150 grams icing, Nutella or cream cheese approx. 150 grams Candy Melts or chocolate 10-12 lollipop sticks sprinkles Smuldre opp kakerester i en bolle, og bland sammen med glasur: Crumble the cake into a bowl, then mix in the icing: |
![]() |
Finn fram lollipop-pinner og det du vil dyppe cake pops’ene i, i dag brukte jeg Candy Melts og Candy Dips: Bring out the lollipop sticks and coating(s), such as Candy Melts or Candy Dips: |
![]() |
Hvis du vil pynte dem litt så finn fram litt kakestrø. Jeg brukte disse bittesmå «perlene», de kan fåes tak i her. If you want to decorate your cake pops, find some sprinkles or hundredsandthousands. |
![]() |
N.B: Hvis du kjøper Candy Melts, lollipop-pinner eller annet utstyr fra nettbutikken kakeboksen.no får du 10% på bestillingen din om du oppgir kode «marias-saltogsott».
|
Takk for tips! De ser kjempe gode ut og jeg har lenge tenkt på å lage en lavkarbovariant. Blir spennende om jeg får det til. Ha en fin dag Maria 😀 Stykket i KK var veldig bra.
Takk for koselig kommentar Janicke! Blir spennende å se hvordan disse kan gjøres lavkarbo.. Ha en fin dag du også, moro å se deg på NRK Puls i går 🙂
Maria
Nam, ser godt ut. Fin blogg du har. Har lagt den til som link på bloggen min, My Little Kitchen.
Sjekk den ut her: http://mylittlekitchen-thea.blogspot.com/
My Little Kitchen – takk for det 🙂
MM disse ser digg ut må absolutt prøves engang:-)
Takk for det Camilla! 🙂