På trykk(In print)

I sommer ble jeg forespurt av KK om jeg kunne tenke meg å «representere» Whoopie pies i en artikkel om trendy kaker… I dag kom den på trykk, og det skal innrømmes at det var rart å se seg selv på papir. Den dagen fotografen var på besøk var det 28 C i skyggen og whoopies’ene begynte å skli av glasuren, og selv måtte jeg pudre meg altfor mye for ikke å framstå knallrosa i ansiktet.. puh. Det var sikkert bortimot 35 varmegrader der oppe i kjøkkenet mitt!

This summer I was asked by a women’s magazine (KK) to be a Whoopie pies «representative», they were making an article on trendy cakes… Today the magazine was in the newsstands, and I have to admit that it was very strange to see myself on paper. The day the photographer was in my house was the hottest day this summer, and the sponges were sliding off their bases.. I’m pretty sure that the temperature was 35 degrees Celcius in my kitchen.. phew.


På mandag kommer også en artikkel i magasinet Mamma, den skulle vært trykket tidlig i vår, men har blitt utsatt flere ganger. Det var journalisten som valgte ut oppskrifter, og de skulle være familievennlige 🙂
(Bladet kommer ut mandag 3. okt)

Early this spring a journalist from the magazine Mamma contacted me, they wanted to do an article on family (i.e. kid) friendly food. The journalist picked out the recipes 🙂
Og for å fortsette magasin-temaet, her er bladene jeg skal kose meg med i helgen! Mannen kom hjem fra England tidligere i uken og hadde med seg disse godsakene til meg 🙂 
En bunke matblader med en kopp te (eller et glass vin…) ved siden av – det er lykke for meg 🙂
And just to continue with the magazine theme here, here are my treats this weekend! Hubby came back from a trip to England earlier this week and brought me these 🙂 
A stack of food magazines and a cup of tea (or a glass of wine…) on the side – for me that is pure heaven 🙂
Ha en strålende helg!!

Have a nice weekend!!

10 kommentarer

 1. Så gøy, Maria…og ikkje minst vel fortjent:o) Spørs om eg ikkje må koste på meg både KK og Mamma no då;o)
  Første gangen eg lagde whoopie pises var det etter inspirasjon frå deg, og sjølvsagt etter di oppskrift!!
  Hmmm, no kom eg på at det er lenge sidan sist…men blir vel berre med tanken denne helga sidan eg har arbeidshelg…*sukk*
  God helg!!

 2. Takk for det Line! Hvis det ikke blir noe baking håper jeg du i hvert fall får en fin arbeidshelg 🙂

 3. Hei Maria 😀 Så gøy at du er med i KK! Nå skal jeg løpe ned å kjøpe bladet så jeg har noe å kose meg med til kaffen 😀 så deilig å få matblader. Ha en super duper lørdag.

 4. Gratulerer Marie!!! Kjempemorsomt!!

 5. Takk Janicke og Ina! 🙂

 6. Congratulations! What a wonderful achievement. I’ve just discovered your blog and it’s so lovely! Lovely recipes. I’ll definitely visit again 🙂

 7. Nicola – thank you so much! And you’re most welcome to visit again 😀
  Maria

 8. Flott artikkel i KK Maria, Gratulerer:)
  Hilsen Annica

 9. Tusen takk, Annica!

 10. Gratulerer med god omtale 🙂 Og takk for hyggelig mail. i forbindelse med at jeg har gitt kurs i helgen og alle forberedelser til 1 års dag denne uken så har jeg ikke fått tid til å svare deg 🙂

  Hadde vært gøy å treffe deg 🙂 Vi bor jo ikke såå langt unna hverandre 🙂 Stå på. Her er det mange flotte oppskrifter 🙂 God klem fra Anne Brith. @villa perlesukker 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *