Jeg er en av de få jeg kjenner som er glad for at høsten er på vei, den har alltid min favorittårstid. Frisk, klar luft, passe temperatur til verken å fryse eller svette i, og for en matelsker så er jo det meste som naturen har å by på i sin høytid nå. Men jeg skal være helt ærlig – jeg er ikke den som løper ut i skogen først for å plukke sopp… Bildene av kantarellfangsten her er for det meste plukket av min snille svigermor da vi var der på besøk for litt siden, mens kantarellene på smørbrødet kjøpte jeg på butikken i dag, hehe. Dette den beste måten å spise sopp på, synes jeg, hvis man ser bort fra stekte kantareller som tilbehør til en god biff (nam!). Jeg vet at det å velge hvitt brød er veldig politisk ukorrekt, men til akkurat denne «retten» synes jeg hvitt brød er best. Men for all del, gjør som du ønsker 😉
I love the fact that autumn is here; autumn has always been my favourite time of year. Fresh, crisp air, the temperatures are neither too hot nor too cold, and for me, who is a food lover, this is the time when «everything» is in season. But I have to be honest – I’m not to be found in the woods, picking mushrooms… The photos of the freshly picked chanterelles are taken at my in-laws’ place, my mother-in-law picked most of them when we were there a while ago, but the chanterelles in the sandwich pics are from my local shop, heehee. I know that choosing white bread is very politically incorrect, but in this «dish» I think white bread is best. But, by all means, do as you wish 😉 |
En klassiker!
Ina – «mushrooms on toast» er en kjempeklassiker! 🙂 Men med siden jeg hadde så ferskt og godt brød var det for galt å lage toast av det syntes jeg.. 😉
Hei Maria! Takk for hyggelig omtale og flott bilde av brødet fra oss! Veldig stas at du liker byens nye bakeri 🙂 Kjersti
Kjersti – det er jeg som skal takke! Det er så bra at noen har «guts» til å starte et bakeri av den kaliberen! Vi sees snart igjen 🙂