![]() |
Dette er en superenkel sommerlig dessert, benytt anledningen nå som rabarbraen fortsatt er tilgjengelig! Du kan også forberede denne i forveien, bare vent med å hell over den siste «sirupen» til rett før servering. Helsefordelene med rabarbra har jeg snakket om før, så jeg ser ingen grunn til ikke å unne deg en liten dessert midt i uka 🙂 |
![]() |
Bland sammen sukker og vaniljepulver, og dryss det over rabarbraen i formen.
|
![]() |
Dekk til med aluminiumsfolie, og sett formen i ovnen på 180 C, ca 40 minutter. Da vil den se omtrent slik ut:
|
![]() |
Avkjøl den den «bakte» rabarbraen i noen minutter, ha den deretter over i en stor sil og hold den over en bolle. Rør litt med en skje slik at noe renner gjennom og havner i bollen.
|
![]() |
Server og nyt!
|
kan du prøve å lage black forest cake? 🙂
Mmmm, dette såg freistande ut…Er veldig glad i rabarbra, så denne vil eg jammen prøve meg på:o)
Black forest cake er faktisk på «lista» mi, jeg elsker kombinasjonen av kirsebær og sjokolade! Takk for påminnelsen, det kommer 🙂
Line – takk for det! Hvis du er glad i rabarbra kommer du til å like denne 🙂