Giveaway – Marias Søtsaker

Jeg har vært så heldig å være “testpersonell” for Photobox.com; nettbutikken hvor du kan få laget det meste innen fotoprodukter, alt fra vanlig bildeframkalling til fotobøker. Jeg skulle få lage en personlig  kokebok med oppskrifter fra bloggen, og siden det er kaker og søtsaker som er de mest populære innleggene her så ble dette en “kake-og søtsakbok” 😉 Det var kjempegøy å være kokebokforfatter en liten stund 😀 
Siden jeg ikke er noen racer på å lære meg software så tok det litt tid å sette meg inn i hvordan man skulle gå fram, men når jeg først var i gang så gikk det som en drøm.
For alle som ønsker å samle alle favoritt-oppskriftene sine i en og samme bok så er jo dette en genial idé, eller rett og slett en super gave å gi bort. Og det er nettopp det jeg skal gjøre med denne “one-of-a-kind” boken, hehe, finnes bare i ett eksemplar 😉 Alle som legger inn en hyggelig kommentar i kommentarfeltet under blir med i trekningen (som blir gjort av www.random.org) fredag 10. juni. 
(P.S. husk å legg til en eller annen form for kontaktinformasjon.)

I’m sorry my English speaking readers – this Giveaway book is in Norwegian, but if you’d still like to join – just add a comment and you’re in 😉 If you’d like to create your own personal cookbook, check out Photobox.

Her er noen smakebiter fra boken:

Her viser Oliver fram “mammas kakebok” 🙂
Lykke til!!

65 Comments

 1. Hei! Kom tilfeldig over bloggen din i dag og det er jeg glad for.Du har mye kjekt på bloggen din og jeg kommer til å stikke innom igjen for å få litt tips og inspirasjon.
  Ha en fin dag.

 2. Anonymous

  Hei,

  Den hadde vært koselig å vinne! Er ofte innom her for å få tips:) En annen liten kommentar til noe jeg savner; et søkefelt for å finne oppskrifter hvis man ikke klarer å finne det man ønsker i de forhåndsdefinerte gruppene dine.

  uansett, fin blogg! katrinewj@gmail.com

 3. Jeg prøver gjerne lykken hos deg 😀

  Klem Karianne

 4. Så spennende med en kokebok!
  Og så mye godt du lager.
  Jeg blir med på trekningen. Har en give away selv, hvis du vil bli med 🙂

  Ha en fin dag videre
  Klem 😀

 5. Så flott bok du har fått laget 🙂 Klart jeg ønsker meg den ;D Du er en stor inspirasjonskilde til en som i det siste er blitt veldig glad i å lage hjemmelaget mat og kaker 😀

  hoyesen@gmail.com

 6. Anonymous

  Tusen takk for alle dine gode tips og oppskrifter! En stor inspirasjon og glede å følge bloggen din 🙂

  tone@storm-support.com

 7. Så kjekt da, tenk å få lage sin egen kokebok. Jeg kunne virkelig tenkt meg å vinne denne. Bloggen din og oppskriftene har vært en stor inspirasjon for meg og har gitt meg flere gode bakeopplevelser.

  merethe.l89@hotmail.com

 8. Anonymous

  hei
  jeg elsker bloggen din,den har så mange gode kaker og kjeks at det er farlig å gå inn på denne bloggen. men jeg må allikavel inn å se hva du har laget hver dag. jeg har prøvd ut mange av oppskriftene og de er kjempe gode. og derfor ønsker jeg meg den kokeboka, for da kunne alle vært samlet på en plass, og det hadde helt supert:)

  hilsen:
  merete.hoveland@hotmail.com

 9. Anonymous

  Jeg elsker oppskriftene dine! Takk for en super blogg:)
  Thea.buck@hotmail.com

 10. Krysser fingrene for at jeg blir den heldige vinneren 🙂
  leppanen.carita@gmail.com

 11. Så morsomt. Jeg har ikke tenkt over at man kan bruke fotobøkene til å lage kokebøker…… Dette skal jeg utforske mer.

  Du har en veldig fin blogg. Jeg er inne med jevne mellomrom å se hva du har lagt inn 🙂

 12. Anonymous

  Jeg vil gjerne være med i trekningen 🙂

  Takk for en fin blogg med mange supre oppskrifter!

  Mvh
  karinasandell@hotmail.com

 13. Syntes bloggen din er en flott kilde til inspirasjon. Har prøvd flere av oppskriftene dine med stor suksess! En bok hadde vært så gøy!

 14. Mye godt !
  Jeg har en skikkelig “sweet-tooth”, selv om jeg prøver å begrense meg. x’3
  Email: krafft93@gmail.com

 15. Hej! Vad roligt att ha hittat hit… och i sista stund för att vara med på en fin giveaway. Jag håller tummarna.

Write a comment

Your email address will not be published.