Tilslørte frokostpiker

(Scroll for English)

Dette er frokostversjonen av klassikeren «tilslørte bondepiker» – desserten som lages av kremfløte, eplemos og kakesmuler. Kremfløte erstattes av yogurt, og kakesmuler av granola. Hvor søt du ønsker den er helt opp til deg; liker du syrlig yogurt bruk yogurt naturell, ønsker du en søtere frokost, bruk vaniljeyogurt.

Trenger du flere frokostideer? Du finner alle frokostoppskriftene mine HER. :)

Du trenger:

(2 porsjoner)

  • 150 g eplemos (eller eplesmør)
  • 400 g yogurt naturell eller vaniljeyogurt
  • 100 g granola

Ta fram to skåler eller glass. Legg eplemos, yogurt og granola lagvis helt til alt er oppbrukt. Avslutt med granola.

Tips:

– Bruk annen frukt eller bær om du har noe liggende – denne frokosten smaker også godt med delvis moste bringebær, for eksempel.

– Denne passer like godt til frokost som til dessert, mellommåltid eller kveldsmat!

-Maria

P.S. Følg gjerne Marias Salt & Søtt på Facebook og Instagram.

English

You’ll need:

(Serves 2)

  • 150 g applesauce (or apple butter)
  • 400 g natural or vanilla yoghurt
  • 100 g granola

Bring out two small bowls or glasses. Layer up the applesauce, yoghurt and granola until all is used. Finish with some granola.

Tip:

– Use other fruit or berries if that’s what you have. This is particularly good with semi-mashed raspberries.Ta fram to skåler eller glass.

– This is just as good for breakfast as it is as a dessert or snack!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *